Καλώς ήλθατε στο forum του καναλιου μας. Ριξτε μια ματιά και γράψτε μας τα σχόλια σας (comments). Οι operators και οι users του καναλιού θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν τις δικές τους σκέψεις και τα δικά τους άρθρα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου. --- ouz0 ---

Another Tit-Bit...

fhgfghfghf

Κανονισμοί #cy-voice

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ

Να μπαίνετε στο κανάλι
Να μιλάτε με φίλους, γνωστούς και αγνώστους
Να διασκεδάζετε και να παίζετε trivia

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Να σέβεστε τους άλλους χρήστες και το δίκτυο, για να σας σεβαστούν και αυτοί.
Να διαβάσετε όλα τα βοηθητικά κείμενα σ'αυτό και σε άλλα σχετικά sites.
Να επισκέπτεστε συχνά τις σελίδες βοήθειας και ανακοινώσεων του Undernet για καλύτερη ενημέρωση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

Το flooding και κάθε κακόβουλη ενέργεια προς άλλους χρήστες, servers και services. Με τον όρο "flooding" εννοείται η μαζική εμφάνιση γραμμών κειμένου στο κανάλι (είτε επειδή κάποιος γράφει *απίστευτα* γρήγορα, είτε επειδή αντιγράφουμε ένα κομμάτι κειμένου). Κανείς από τους υπόλοιπους δεν είναι υποχρεωμένος να γεμίζει την οθόνη του με άχρηστες γραμμές κειμένου, τη στιγμή που προσπαθεί να παρακολουθήσει μια συζήτηση μέσα στο κανάλι η να παίξει trivia.

Το "ctcp flooding" και η κακόβουλη χρήση εντολών. Με τον όρο "ctcp flooding" εννοείται η μαζική εκτέλεση CTCP εντολών προς το κανάλι με στόχο την καθυστέρηση στη ροή δεδομένων των χρηστών του. Επιπρόσθετα, οι CTCP εντολές σε ένα κανάλι όπως το #cy-voice είναι μάλλον άχρηστες και θα τις χρησιμοποιούσε κάποιος μόνο προσπαθώντας να βλάψει μαζικά άλλους χρήστες του καναλιού. Το ίδιο ισχύει και για τη χρήση οποιασδήποτε άλλης εντολής που σκοπό έχει τη δολιοφθορά και τη μη ομαλή χρήση του καναλιού ή του δικτύου γενικότερα από τους χρήστες του.

Τα mass-messages και mass-invites για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ λόγο (spam).

Κάθε είδος invite σε άλλα κανάλια, ακόμα και private.

Οι διαφημίσεις κάθε είδους, ειδικά για να έχετε χρηματικό όφελος.

Τα Bots χωρίς έγκριση από τον administrator του #cy-voice

Η προσβολή άλλων χρηστών. Μην ξεχνάτε ποτέ πως όλοι οι χρήστες μπαίνουν σε ένα κανάλι για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους και να επικοινωνήσουν με άλλους χρήστες. Θα πρέπει λοιπόν να σέβεστε τους συνομιλητές σας, μιλώντας τους με ευγένεια, χωρίς να τους προσβάλλετε ή (ακόμη χειρότερα) να τους βρίζετε ή να τους απειλείτε. Ανεπιθύμητη είναι επίσης και η χρήση ανάρμοστων ψευδωνύμων που σκοπό έχουν την πρόκληση και την προσβολή άλλων χρηστών.

Σημειώνεται επίσης ότι κάθε προσπάθεια υποκλοπής ερωτήσεων από το trivia bot του καναλιού και η χρησιμοποίηση των σε ανάλογα bot άλλων καναλιών θα τιμωρείται όχι μόνο με ban του χρήστη που έκλεψε τις ερωτήσεις, αλλά και με αυτόματο ban όλων των καναλιών που χρησιμοποιούν αυτές τις ερωτήσεις.


 

different paths

college campus lawn

wires in front of sky

aerial perspective

clouds

clouds over the highway

The Poultney Inn

apartment for rent