Καλώς ήλθατε στο forum του καναλιου μας. Ριξτε μια ματιά και γράψτε μας τα σχόλια σας (comments). Οι operators και οι users του καναλιού θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν τις δικές τους σκέψεις και τα δικά τους άρθρα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου. --- ouz0 ---

Another Tit-Bit...

fhgfghfghf

Πως να γίνετε ενάς μάγος του IRC

Shift+Mouse στην Switchbar
Ξέρατε ότι μπορείτε να κλείσετε γρήγορα ένα παράθυρο στο mIRC κάνοντας click στο κουμπί της Switchbar καθώς κρατάτε το πλήκτρο SHIFT πατημένο;

/uwho
Αναρωτηθήκατε ποτέ με ποιον πραγματικά μιλάτε; Η εντολή /whois {ψευδώνυμο} σας δείχνει πολλές κρυφές πληροφορίες στο παράθυρο Status αλλά η εντολή /uwho {ψευδόνυμο} θα ανοίξει ένα καθαρό και γεμάτο πληροφορίες User Central παράθυρο. Δοκιμάστε το! Μπορείτε ακόμα να αποθηκεύσετε πληροφορίες σχετικά με τις διευθύνεις των φίλων σας στο παράθυρο User Central για μελλοντικές βλέψεις.

ALT + Mείον
Πατήστε ταυτόχρονα τον συνδιασμό πλήκτρων ALT και 'μείον' (-) για να μπείτε στο σύστημα μενού παραθύρων (που βρίσκεται κάτω από αυτήν την οριζόντια μπάρα στην πάνω-αριστερή γωνία κάθε παραθύρου του mIRC και των windows). Εδώ μπορείτε να θέσετε τις γραμματοσειρές που σας αρέσουν, τις επιλογές για log, να σώσετε τον buffer και να θέσετε διάφορα άλλα πράγματα για ιδιωτικές συζητήσεις και συζητήσεις σε κανάλια.

/clear
Χρησιμοποιήστε την εντολή /clear για να σβήσετε όλο το παλιό κείμενο που δεν χρειάζεστε να ξαναδιαβάσετε. Η εντολή /clearall καθαρίζει όλα το κείμενο σε όλων των παραθύρων!

Doskey
Θυμάστε αυτήν την παλιά εντολή doskey του DOS; Το mIRC την έχει επίσης :-)Χρησιμοποιήστε τα βελάκια up/down, σε ορισμένες περιστάσεις σε συνδιασμό με το πλήκτρο SHIFT, για να επανακαλέσετε παλιές εντολές ή γραμμές κειμένου.

/channel
Η εντολή /channel θα ανοίξει το παράθυρο καναλιών Channel Central που εμφανίζει όλα τα χαρακτηριστικά και τους διωγμένους χρήστες του τρέχων καναλιού.

/pdcc
Χρησιμοποιήστε την εντολή /pdcc {bytes} για να κάνετε πιο γρήγορη τις DCC συνδέσεις σας! Μία εντολή όπως /pdcc 20000 θα ήταν ότι πρέπει.

...και κάτι άλλο!

Εάν κάνετε το mIRC control-minimize (κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο Ctrl ενώ κάνετε minimize το mIRC), θα κλειδωθεί με έναν κωδικό. Εάν δεν έχετε θέσει προηγουμένως έναν κωδικό, το mIRC θα σας ζητήσει έναν. Αργότερα όταν θα θελήσετε να μεγιστοποιήσετε (maximize) το mIRC, θα χρειαστήτε αυτόν τον κωδικό. Μία πιο εκτενή λειτουργεία αυτού του στοιχείου βρίσκεται κάτω από το μενού /File/Options/General/Lock/ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κλειδώσετε το mIRC ή ορισμένα συγκεκριμένα κανάλια για τα παιδιά σας!


 

different paths

college campus lawn

wires in front of sky

aerial perspective

clouds

clouds over the highway

The Poultney Inn

apartment for rent