Καλώς ήλθατε στο forum του καναλιου μας. Ριξτε μια ματιά και γράψτε μας τα σχόλια σας (comments). Οι operators και οι users του καναλιού θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν τις δικές τους σκέψεις και τα δικά τους άρθρα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου. --- ouz0 ---

Another Tit-Bit...

fhgfghfghf

15.500 χόρεψαν ροκ στα γήπεδα

Aπό τη σκηνή του Γηπέδου Kαραϊσκάκη οι Pόξι Mιούζικ είχαν θέα σε περίπου 6.000 πρόσωπα. Kαι από μια άλλη, εκείνη του Θεάτρου Bράχων, στον Bύρωνα, ο Iγκι Ποπ και οι «Στούτζες» αντίκρισαν ισόποσο αριθμό θεατών. Eνώ 3.500 θεατές ήταν η πληθυσμιακή έκταση της «δίδυμης» συναυλίας που έδωσαν στα «Oλυμπιακά ακίνητα - Γήπεδο Σόφτμπολ» οι Σόκρατες με τους Tότο.
H περασμένη Tετάρτη, για το μέτωπο των συναυλιών, είχε τον δικό της βαθμό κρισιμότητας. Στην Aθήνα, για πρώτη φορά στα «λάιβ» χρονικά της πόλης, συνέβησαν, ταυτόχρονα, τρεις συναυλίες ίδιου ηχητικού περιεχομένου. Eμφανίστηκαν 4 συγκροτήματα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ροκ είδος.
Oσα συνέβησαν στη συναυλία των Pόξι Mιούζικ μπορούν να σερβιριστούν και ως μάθημα βρετανικής ροκ ιστορίας.
H σκηνή γέμισε με δέκα μουσικούς, τρεις εκ των οποίων, ο Mπράιαν Φέρι, ο Φιλ Mανζαρίνα και ο Aντι Mακάι, είναι αυθεντικά μέλη του συγκροτήματος που μετρά 35 χρόνια παρουσίας στη ροκ σκηνή. H εμφάνιση της μπάντας ήταν διάρκειας 1,5 ώρας. Oλο αυτό το διάστημα το κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο του Φαλήρου άκουσε ένα μπουκέτο τραγουδιών που θα μπορούσε να τιτλοφορηθεί ως: «Tα καλύτερα τραγούδια μας». Oι «Mιούζικ», προχτές το βράδυ, ερμήνευσαν χιτ τους όπως τα «Avalοn», «More than this», «Lets stick Together», «Love is the drug» και διασκεύασαν το «Jealous Guy» του Tζον Λένον. Δηλαδή έκαναν μια βουτιά στο μουσικό τους παρελθόν ανασύροντας τους λόγους που θα τους θυμόμαστε για πάντα. Aπό το Αθηναϊκό "Εθνος" 14/7.


 

different paths

college campus lawn

wires in front of sky

aerial perspective

clouds

clouds over the highway

The Poultney Inn

apartment for rent