Καλώς ήλθατε στο forum του καναλιου μας. Ριξτε μια ματιά και γράψτε μας τα σχόλια σας (comments). Οι operators και οι users του καναλιού θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν τις δικές τους σκέψεις και τα δικά τους άρθρα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου. --- ouz0 ---

Another Tit-Bit...

fhgfghfghf

Η απολυτη ηρεμια των νορβηγικων fjord


Μολις εχω ερθει στο Bergen, την παλια πρωτευουσα της Νορβηγιας. Αν και η διαδρομη από το Οσλο διαρκεσε περιπου 8 ωρες, το ταξιδι ηταν καθε αλλο απο μονοτονο. Πραγματικα εχουν δικαιο οταν αποκαλουν την Νορβηγια την "χωρα των θεων". Μονο θεοι θα μπορουσαν να δημιουργησουν το υπεροχο τοπιο, το οποιο παραμενει μεχρι σημερα παρθενο και ανεγγιχτο απο ανθρωπινο χερι.

Παντου δαση και απεραντες εκτασεις με με ολων των ειδων την βλαστηση, πυκνα δαση οπου το πρασινο εναλλασεται με ολες τις πιθανες αποχρωσεις που μπορει να φανταστει ο ανθρωπινος νους και κατα μηκος των δασων η θαλασσα να εισχωρει βαθεια στην στερια για δεκαδες χιλιομετρα, δημιουργοντας πρωτογνωρα αισθηματα.

Το αποκορυφομα της ημερας ηταν οταν διασχισαμε με το πλοιο της γραμμης το μεγαλυτερο και εντυπωσιακοτερο fjord του κοσμου μηκους 200 περιπου χιλιομετρων. Υποκλιθηκα στο συναίσθημα που προκαλεί το Sognefjord. Η θαλασσα φαινοταν οτι εσχιζε τα βουνα δημιουργωντας φαραγγια επιβλητικα, το δε υψος των αποκρυμνων βουνων εφτανε και ξεπερνουσε πολλες φορες τα 1000 μετρα δινοντας σου το αισθημα, οτι ο ανθρωπος ειναι πραγματι ενα τιποτα μπροστα στη δυναμη της φυσης. Δεξια και αριστερα ξεχυνονταν απο τις βουνοκορφες δεκαδες καταρραχτες ενω τσουρμο γλαρων μας ακολουθουσαν συνεχως και πετουσαν σε αποσταση αναπνοης απο κοντα μας.


 

different paths

college campus lawn

wires in front of sky

aerial perspective

clouds

clouds over the highway

The Poultney Inn

apartment for rent